Треньорът на Арда Николай Киров говори след загубата с 0:1 от Хебър в Пазарджик.

"Няма как да искаш да спечелиш нещо и да не вкараш гол. През първото полувреме бяхме над противника, но в последния момент не взимаме най-доброто решение. Имаше ситуации петима на трима, в които дори не завършихме с удар. Голът през второто полувреме ни обърка. Бързо се разколебаваме, когато допуснем попадение. Не съумяваме и да се възползваме от създадените ситуации", започна Киров. 

"Най-трудното нещо е завършването на атака. Днес имаше проблеми и в последното подаване. Вземаха се грешни решения. Тренирахме доста върху това, но явно, че трябва още да се тренират. Важно е ситуациите с числедно предимство да се завършват с удар. Трябва да работим". 

"Джелал Хюсеинов даде стабилност в единоборствата в средата на терена. Там също има доста резерви. Тримата вътрешни халфове все още не могат в комплект да спечелят единоборства. Затова търсим и вариации. Сега имаме трима наказани и контузен. Трябва да се нагаждаме спрямо ситауцията". 

"Имаме двама национали. Дано се приберат в добро състояние. Има много неща, върху които да се работи. Добър момент е тази пауза", продължи той. 

"При всяко положение трябваше да има промяна. Важното е да бъде правилна и да се взимат правилни решения. Трябва да се даде кредит на доверие на избрания човек за върха в българския футбол", каза още Киров.