Халфът на Литекс Радостин Кишишев нападна капитана на националния ни отбор Димитър Бербатов. Повод за острите думи бе изказването на Митко, че не могат само три коня да дърпят каляската в представителния ни тим, имайки предвид, че той, Стилиян и Мартин Петрови, са единствените които носят отбора на гърба си. 

"Не съм съгласен с мнението на Бербатов, че три коня не могат да дърпат сами каляската. България имаше един лидер, но той се отказа през 2003 година. Говоря за Балъков. Къде са лидерите сега? Няма ги. В отделни мачове Стилиян се опита да направи нещо и това е. С Бербатов сме играли заедно около 70 мача и не си спомням някога да ме е дърпал", каза Кишишев пред "Канал 3".

"Когато някой не е във форма, просто не трябва да играе, независимо от името и статута си в отбора. Не казвам, че без Бербатов, Мартин и Стилиян тимът ще е по-добър. Станимир Стоилов е треньорът и той решава на кого да заложи", продължи Тинката.

"Не може да не победиш Черна гора и Грузия и да искаш да се класираш на световно. В София вкарахме на същите тези отбори съответно шест и четири гола. Явно под ръководството на Мъри отборът е много по-добър. Очаквам желязната му ръка да се усети още в следващите квалификации”, завърши Кишишев./БЛИЦ