Треньорът на ФК Верея Радостин Кишишев даде пресконференция преди да изведе отбора си за първото занимание за 2015 година. Тинката коментира преминаването на вратаря Ясин Ел Хараби в ЦСКА, за което БЛИЦ първи разкри на 4 януари.

"Ако има възможност да заиграе в ЦСКА, ще бъда много радостен, защото момчето го заслужава. Ако му се даде шанс и достатъчно възможности в периода, в който е в ЦСКА, смятам, че може да остане там. Ако ли пък не - ще се върне във ФК Верея, защото е основен футболист", каза Кишишев.

"Това, което си пожелавам като треньор на Верея, искам да играем един добър футбол, независимо че сме във втора дивизия на България и във втората половина на таблицата. Смятам, че имаме сили и възможности да радваме хората, които идват на стадиона. Най-важно е тези момчета, които тренират всеки ден, да изпитват удоволствие от футбола", заяви бившият защитник на Чарлтън и редица други клубове.

ФК Верея привлече трима нови футболисти за пролетния полусезон. "Новите попълнения са Иван Винков от "Ботев" (Гълъбово), Симеон Баев от Созопол и чакаме Ангел Здравчев от Литекс в понеделник да се включи в подготовката. Естествено ще има доста момчета, които ще преминат пробен период, за които информацията ни е малко лимитирана и нямаме много точна представа за техните футболни качества - затова ги викаме на проби. Ще има доста такива футболисти и ще бъдат селектирани допълнително", добави Кишишев.

Той представи и треньорския екип с който ще работи. "В щаба привлякохме Златко Янков, който заедно със Живко Желев, ще ми помагат, а Стойчо Драгов ще бъде треньор на вратарите. Това ще бъде екипът."

Треньорът на Верея е на мнение, че въпреки изоставането на водения от него отбор от челните места, ще бъде много трудно да се бори за промоция. "Ще се опитаме да играем привлекателен футбол и самите футболисти да усещат насладата от това, което правят. Ако може да се класираме в първата шестица, това ще бъде един добър резултат, като се има предвид, че през миналия сезон отборът беше във „В” група. Съставът ни е млад и тепърва ще набираме скорост", завърши наставникът на Верея.