- Г-н Кишишев, какво постигна Литекс с победата над Локомотив?
- Твърдо оставаме в борбата за третото място. Битката между нас Локомотив и Черно море се завърза. Ще направим всичко възможно да спечелим мачовете до края на първенството. И да приберем бронзовите медали.

- Каква бе причината за неуспешните резултати срещу Черноморец и Черно море?
- Изпускаме доста чисти положения. Щом не можеш да ги вкараш, тонусът на отбора пада. Когато не вкарваш, не можеш да биеш. Това е. Иначе създаваме доста положения, което е хубаво.

- По време на зимната подготовка говорихме, че Литекс е фаворит за титлата, а тя каква стана?
- Големите амбиции за титлата ни изиграха лоша шега. Отложения мач първия пролетен кръг наля олово в краката ни. Тогава се коментираше , че всичко е заради Литекс. Обвиненията към нас в медиите ни повлияха негативно.

- Въпреки че сте на 34 години прави впечатление, че тичате повече от някои млади момчета в отбора. Каква е причината за това?
- Английската школа в мен. Минеш ли през Острова, ще научиш съвсем други неща за физическата подготовка. Това бягане е нормално.

- Какви са целите на Литекс в турнира за Купата на България?
- Сега мислим само за мача с Миньор. Той ще бъде тежък. Не си правим илюзии, че ще минем леко през Перник. Трябва да се раздадем докрай. Не го ли направим, ще имаме проблеми.

- Как ще коментирате приказките, че Литекс е легнал на Левски?
- Това са абсолютни глупости. Исках да бием Левски с 5:0, но за съжаление не се получи. Тези хора, които говореха, че мачът е уговорен, трябваше да идат да заложат в някоя къща.

- Кой ще е шампион?
- ЦСКА, натрупаха самочувствие заради серията победи и са в по-добра позиция. Това им дава стимул./БЛИЦ