Радостин Кишишев е новият треньор на бургаския Черноморец 1919, а като помощници в неговия щаб влизат досегашният наставник на тима Слави Костенски и треньорът на вратарите Венелин Димов, който идва от Созопол. 
Досегашният треньор на вратарите Георги Бъчваров остава в школата. Черноморец ще започне подготовка с група от 25 футболисти. Сред тях ще бъдат четиримата юноши на клуба – Златко Ненов, Младен Джамбазов, Димитър Пейчев и Богдан Богданов. 

Напусналите и новите попълнения ще бъдат обявени след първите няколко контроли. Ръководството на "акулите", в частност Радостин Кишишев и Слави Костенски, са наясно кои футболисти остават и кои напускат, но на този етап това остава клубна тайна. Треньорското ръководство ще даде възможност на съответните играчи да покажат възможностите си в предстоящите проверки. 

Първата контрола на Черноморец ще бъде на 7 юли /събота/, а съперник на "акулите" ще бъде Миньор /Раднево/. Спарингът ще се проведе на стадиона в Речица, където школата на ФК "Сините камъни 2013" (Сливен) провежда своите домакински срещи. Началният час ще бъде уточнен през следващата седмица.