Сагата с трансфера Юсуф Рабех от Левски продължава с пълна сила. Мароканският защитник от известно време кара проби в китайския Шендонг Люненг, но до трансфер така и не се стига. Основната причина е поведението на скандалния бранител извън терена, което тревожи ръководството на тима от азиатската страна.

БЛИЦ научи, че представители на Шендонг са звънели на мениджъри и познати на Рабех, за да разпитват дали е истина носещата му се слава на пияница и нощна птица.

“Истерията, която се създаде около Рабех в България стигна до там, че поведението на играча извън терена е единственото, което интересува китайците. Треньорът Бранко Иванкович е харесал и иска Юсуф, но заради постоянните писания по негов адрес, шефовете се страхуват да не направят грешна стъпка и после да съжаляват”, признал човек, близък до футболиста.

Ръководството на Левски иска на всяка цена да се отърве от Рабех заради поредицата от издънки. Ако той не бъде продаден, “сините” няма да могат да картотекират новото попълнение Майкъл Тевия./БЛИЦ