Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Тежките дни в славния “Ботев” (Враца) продължават. Отборът записа две загуби в първите два кръга в “А” група и е твърдо на последно място. Новите италиански шефове начело с треньори и футболисти засега не оправдават обещанията, които дадоха в началото на сезона, че отборът ще го бъде. Старото ръководство на “Ботев” (Враца) в лицето на Чавдар Атанасов и Пламен Николов не успя да намери общ език с италианците и напусна. Хората от Апенините обаче изпитват сериозни трудности в управлението на клуба. За тежките дни италианците обвиняват предшествениците си, които им оставили сериозно наследство, десетки хиляди лева дългове.

Италианците разпространиха подробна информация за неплатени сметки на вече бившето ръководство. “По повод на постоянните нападки по адрес на ръководството на “Ботев” Враца относно "неплатени" сметки в ресторанти, заведения и други подобни, искаме да ви предоставим част от неплатените задължения направени от старото ръководство на отбора. Всекидневно изникват задължения, за които не беше предоставена информация от вече бившите ръководители на клуба”, съобщават италианците начело с президента Пепино Тири.

Според сегашните ръководители клубът има задължения около 13 хиляди лева към ресторанти. 2500 лева от тях са дълг към кебапчийницата на улица “Спортна”. Явно футболистите на “Ботев” бая кебапчета и кюфтета са изяли без да платят. Врачани имат задължения на обща стойност към 50 хиляди лева, в това число към хотел “Хемус”, автобусни превози Враца и т.н.

Ето част от задълженията:
Ресторант "Пинтата" - 8000 лева
Хотел "Хемус" - 3000 лева
Ресторант на басейна - 3000 лева
Автобусни Превози Враца - 8000 лева
Кебапчийница на ул."Спортна" - 2500 лева
Лагер в Сандански от месец януари – 23 500 лева

Новият президент на "Ботев" (Враца) Пепино Тири

12_1.jpg