Собственикът на Царско село Стойне Манолов обяви пред "Мач Телеграф", че може да разпусне отбора и той повече да не участва в efbet Лигата. Думите му бяха след обявеното от БФС наказание. Бизнесменът и треньорът на Берое Димитър Димитров - Херо бяха глобени с по 5000 лева след инцидентите на мача между двата тима от 12-ия кръг.

След мача беше разкрито, че Херо е влизал в съдийската стая и е говорил на висок глас с Владимир Вълков и неговите асистенти. Манолов е глобен с въпросната сума за "нанесени обиди към длъжностни лица". Царско село е глобен с още 3000 лева, заради това, че като домакин е позволил на Херо да влезе без разрешение в съдийската стая.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

"Когато човек казва истината го наказват. Демотивиран съм. Нямам право и да обжалвам, защото съм глобен със сума, към която не мога да имам претенции. Явно сме трън в очите на много отбори. Има доста тимове зад нас, които са си мислели, че лесно ще ни прескочат. Честно да ви кажа, ако не се случи някаква промяна в БФС, ще разпусна отбора", коментира бесният собственик на Царско село.