Скаути на английския елитен клуб Уулвърхямптън са харесали двама таланти от школата на Черноморец (Бургас). Става въпрос за момчетата от набор 2005 Алекс Попов и Божидар Митев, които са основни фигури в отбора от Елитната група до 15 години на акулите. Най-напред е бил забелязан Алекс Попов, който играе като защитник. Това е станало на международния турнир в Албена, а бургазлията игра много силно и асистира за единствения гол в мача България- Казахстан (1:0).

След това англичаните са изискали видеозаписи, на които пък е направил впечатление и плеймейкърът Божидар Митев. Двамата ще бъдат наблюдавани още един път през зимните месеци, след което председателят на Черноморец ще получи писмо с покана за проби при "вълците".

Представители на Уулвърхямптън не за първи път наблюдават български таланти. Преди година и половина те пътуваха до Сливен, за да гледат юношите (старша възраст) на България и Румъния, завършили 1:1. Тогава се смяташе, че тяхна основна цел е талантът на ЦСКА Валентин Антов.