Марин Байчев и Биан Саид ще водят Локомотив (Горна Оряховица) до зимната пауза, съобщи президентът на клуба от Втора лига Георги Бижев. Ръководството на "железничарите" се отказа да търси нов треньор поне до зимната пауза. Сред специалистите, с които се преговаряше, бяха Валентин Илиев, Людмил Кировq Eмил Велев и Милен Радуканов. 

Байчев и Саид бяха помощници на Тодор Киселичков и поеха тима след напускането му. В трите мача под тяхно ръководство "железничарите" се представиха много добре – записаха две победи в първенството и загубиха от Дунав за Купата на България след дузпи. 

Тъй като Байчев има само лиценз „А”, който не му позволява да е старши треньор в професионалните групи, клубът ще сключи договор с Кирил Рабчев и ще ползва неговия лиценз. Цялата подготовка и реденето на състава обаче ще са грижа на Байчев и Саид.

„Поемам лична отговорност с решението да не търсим нов треньор, а да се доверим на Марин Байчев и Биан Саид. В момента двамата се справят много добре, отборът върви и не виждам защо трябва да правим промени", коментира Георги Бижев. 

ВТОРА ЛИГА – СЕЗОН 2018/2019