Треньорът на Спартак (Плевен) Роберт Петров няма да може да разчита на нападателя Цветомир Тодоров за предстоящото гостуване на Нефтохимик в Бургас. Срещата от 21-ия кръг на "Б" група ще се играе на 19 март (събота) от 15:30 часа.

Тодоров усетил здравословен проблем в десния крак на последната тренировка миналия петък. Това беше причината да отпадне за мача с Литекс, загубен с 1:2.

"Цветомир е с хематом и частично разкъсване на мускулни влакна на десния крак. Назначена му е физиотерапия и рехабилитация в продължение на две седмици“, заяви д-р Васил Панчев, след като Цветомир Тодоров мина преглед днес.

Медикът е категоричен, че Тодоров със сигурност пропуска мача в Бургас. Ако възстановяването му върви нормално, състезателят ще е готов за следващия двубой на Спартак - срещу Созопол, в Плевен на 2 април.

Съмненията за здравословни проблеми на Богомил Дяков категорично отпаднаха. Той бе потърпевш в тежък сблъсък по време на мача с Литекс и дори продължително време му бе оказвана медицинска помощ. В крайна сметка бившият играч на Славия е напълно здрав и днес ще тренира наравно със съотборниците си.

 Kласиране, програма, резултати и всичко за "Б" група - ТУК !!!