Кметът на Димитровград Иво Димов ще е първият градоначалник с акции на ЦСКА. Това стана ясно на срещата в Хасково на феновете със Стойчо Младенов. На събитието присъстваха хасковски ултраси на ЦСКА, както и запалянковци още от Димитровград, Свиленград, Минерални бани и Казанлък.

Димов обяви, че ще извади хилядарка и ще купи 333 акции (б.р. - 1 брой е с цена 3 лева). Освен това кметът обяви, че Стойчо Младенов ще бъде предложен на местния парламент да стане почетен гражданин Димитровград, откъдето Екзекутора на Ливърпул тръгва за големия футбол.

Мотивите са заслугите на Младенов не само към ЦСКА, но и към българския футбол, а също така и към града на бригадирското движение.

"ЦСКА винаги играе, за да стане шампион. Сегашното класиране не ни задоволява, но продължаваме да се борим", заяви Стойчо Младенов и заслужи аплодисментите на присъстващите.

Легендата получи статуетка на хасковската Дева Мария от организатора на срещата Иван Ангелов.

Иво Котев - един от шефовете на ЦСКА, пък разясни на феновете как става най-изгодно купуването на акции.

Стойчо Младенов закъсня с тръгването си от града на Богородица, защото бе пречакан от много фенове. Наставникът на ЦСКА раздаде автографи и се снима със запалянковците. Сред тях бе и най-младият фен - 8-годишният Жорко. Той получи фланелката на капитана Валентин Илиев.
ТИХОМИР ПЕТКОВ/БЛИЦ

ПОДРОБНОСТИ КАК ПРОТИЧА ПРОДАЖБАТА НА АКЦИИТЕ НА ЦСКА -ТУК!