Константин Динев, който се очаква да напусне Локомотив (Пловдив), получи предложение да вземе нов клуб. Кметът на Симитли Апостол Апостолов, който е и финансов благодетел на местния Септември, съобщи след последния мач за сезона, че неговият отбор е готов да играе в „Б” група, ако някой от останалите тимове не получи лиценз. Освен това Поли покани Коко Динев.

„Ние имаме готовност да играем в „Б” група. Всичко е в ръцете на Българския футболен съюз. Ако наистина някой отбор има проблеми с лиценза, ние сме готови да го заместим. Имаме финансова стабилност, имаме подкрепата на феновете, и имаме необходимата база”, заяви градоначалникът, цитиран от agencia.bg. На последния мач на отбора, спечелен с 2:1 срещу Сливнишки герой, беше и бившият изпълнителен директор на Септември (Симитли) - Методи Стойнев, който през зимата по покана на Константин Динев стана спортно-технически директор на Локомотив (Пд). Не е тайна, че санданският бизнесмен е в конфликт с феновете на „смърфовете”, а самият Динев е малко вероятно да остане президент на "черно-белите". По този въпрос Апостол Апостолов заяви: „Както Методи Стойнев, така и Константин Динев, винаги са добре дошли в Септември (Симитли). Всички знаят, че с тях ни свързва дългогодишно приятелство. Стига да имат такова желание, ние ще им помагаме с каквото можем."

Поли изрази съжаление, че Септември (Симитли) завършва втори в Югозападната „В” група. "Ние сме моралният победител в групата. Ние сме единственият отбор, който игра феърплей през целия сезон за разлика от останалите тимове, където се преплитаха доста съмнителни мачове, доста футболисти бяха изгонени от някои отбори, на доста мачове имаше покупко-продажба, но никой не иска да го каже това”, заключи Апостол Апостолов.

Югозападна "В" група - сезон 2013/2014