ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Мястото на Любослав Пенев на треньорския пост в Хебър не е сигурно след кметските избори в Пазарджик, говори се в града. 57-годишният треньор е човек на вече сваления от власт Тодор Попов. Именно доскорошният градоначалник доведе Любо на горещото място в местния футболен тим, изпълнявайки всяко негово желание. Включително и огромна заплата, каквато никой в цялата история на спорта в Пазарджик не е виждал. 

 200 лв. Начален Бонус Спорт!

Попов изкара цели четири мандата като кмет, но вчера загуби битката на балотажа от бившия волейболист Петър Куленски с 10% разлика.

Колкото и парадоксално да звучи, върви мълвата, че новият кмет ще намали разходите за футболния клуб, въпреки че е бил спортист. Това вероятно ще рефлектира върху Любослав Пенев, който ползваше финансови облаги доскоро - и то не само лични, но и за целия отбор.

"Предстои среща между Куленски и Пенев. Не се знае какво ще си кажат, но не е много сигурно, че Любо ще остане от януари нататък. Даже на 90% ще си тръгне", коментираха пред БЛИЦ източници от Пазарджик.