Христо Ристосков може да се съблича по екип само вкъщи. Това заяви изнервеният кмет на Монтана Златко Живков след загубата с 1:2 от Черно море.

"За първи път ми се случва от толкова години да не ме интересува мача, а да се опитвам да укротя публиката. До такава степен се обърках, че слязох от трибуната, за да мога да успокоя феновете. Всичко, което е казано до тук за Ристосков, мислех, че не е вярно. Имам чувството, че умишлено ни провокират и искат да се откажем. Този човек повече по къс екип може да ходи само вкъщи при жена си. Този не трябва да влиза повече на терена", беснееше Живков след края на двубоя, в който още до 28-ата минута бяха изгонени с червени картони двама играчи на Монтана.

"Любослав Пенев нарече Ристосков престъпник, а аз какво да му кажа, след като така жестоко ни поряза. Не може да си позволява да се подиграва по този начин с нашия отбор. Ние винаги сме защитавали БФС и не сме позволявали съдиите да си тръгват от Монтана наритани и оплюти. Но вече ми е трудно да озаптявам тези три хиляди души да не нахлуят на терена и да прекратят мача", каза още кметът на Монтана. /БЛИЦ