Кметът на Монтана Златко Живков коментира предстоящия днес 1/16-финал за Купата на България между местния отбор и лидера в класирането на Първа лига ЦСКА. Според градоначалника ще бъде интересен сблъсъкът между най-доброто нападение в елита – това на „червените“, и добрата защита на домакините, които нямат допуснат гол на стадион „Огоста“ този сезон. Монтана приема ЦСКА тази вечер от 19:00 часа.

"София е фаворит за Купата на България, но Монтана има отбор, който не е за подценяване. За нас е важно представянето ни в първенството, но не сме отписали и мача за купата. Монтана е единственият отбор в групата, който е без загуба. Имаме четири победи и четири равенства. Целта ни е отново да играем в елита на родния ни футбол“, коментира кметът пред радио „Хоризонт“.

"В неделя ни предстои мач с Арда за първенство. Като домакини нямаме допуснат гол и ще ми е интересно да видя най-доброто нападение у нас на ЦСКА срещу добрата ни защита. За съжаление ще бъдем като гости на собствения си стадион, тъй като в града и региона има много привърженици на "червените", които ще искат да видят любимците си срещу Монтана. Дано стане хубав футболен мач и нека този отбор, който е по-добър, да продължи напред", добави Златко Живков.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ – СЕЗОН 2018/19