Кметът на Пловдив Здравко Димитров използва профила си във „Фейсбук“, за да информира обществеността в града под тепетата за срещата си с руския инвеститор Антон Зингаревич, който проявява интерес към Ботев (Пловдив).

По думите на градоначалника синът на милиардера Борис Зингаревич е заявил сериозни намерения и в близките дни ще започнат разговори за акцииите на „жълто-черните“.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Заедно със заместник-кмета по строителство Пламен Райчев и главния архитект на Пловдив Димитър Ахрянов се срещнахме с кандидата за акциите на ПФК Ботев (Пловдив). Заявени бяха сериозни намерения да се инвестира в Ботев. Хората проявиха интерес към базите на клуба и състоянието на детско-юношеската школа, питаха как върви дострояването на стадиона и кога ще бъде готов. В близките дни ще започнат и разговорите за акциите на клуба. Оптимист съм, че с идването на такива спонсори Ботев ще се върне там, където е мястото му.", написа Димитров в социалната мрежа.

 

Заедно със заместник-кметът по строителство Пламен Райчев и главният архитект на Пловдив Димитър Ахрянов се срещнахме с...

Публикувахте от Здравко Димитров - Зико в Четвъртък, 3 декември 2020 г.