Разочарована от загубата с 0:1 от Етър (Велико Търново) остана цялата клубна управа на Септември (Симитли) начело с кмета на града и бивш футболен рефер Апостол Апостолов-Поли. До късно снощи шефовете на тима от Западната "Б" група са размишлявали за причините, довели до поражението.

"Изводът, до който стигнахме след тази загуба е, че нашите футболистите са играли тото, тъй като коефициентът за загуба бе доста висок", коментира Апостол Апостолов.

Според него на терена в Симитли вчера е имало само един отбор и това е бил този на Етър. Градоначалникът смята, че причината за загубата не може да се крие в умората на футболистите от сгъстения цикъл с мачове, тъй като преди двубоя всички са заявили, че не са изморени.

Ръководството на Септември (Симитли) се подразни и от факта, че играчите, които не попаднаха в групата за мача, не бяха на стадиона, което според шефовете подсказва, че те изобщо не се интересуват от отбора. Апостол Апостолов дори ги нарече заплатаджии, които идват само, когато наближи срокът за месечните възнаграждения.

Другото, което хвърли клубната управа в сериозни размисли е, че при отсъствието на контузения Васил Кацарски единствено ветеранът Иво Тренчев се държи мъжки на терена, информира е-79. Според Апостол Апостолов за допълнителни глоби още не може да се говори, но ако негативните резултати продължат и в предстоящите две срещи - в сряда срещу Рилски спортист в Самоков и в неделя у дома срещу Ком-Миньор (Берковица), футболистите няма да се разминат без санкции. След мача с Вихрен следващата сряда пък ще има повече яснота около селекцията на отбора за следващия сезон. /БЛИЦ