Кметът на Симитли и бивш футболен съдия Апостол Апостолов отвърна на Венци Стефанов. Босът на Славия по-рано днес каза пред БЛИЦ по адрес на Поли: "Да не ходи Апостол Апостолов по отборите по селата и да пропагандира за своя кандидат от името на ГЕРБ. Христо Порточанов има право да се кандидатира, но тези изцепки на Поли са свързани със сина му. Видя се, че Стефан Апостолов не става съдия, не става и за депутат. Искаше да го направи международен съдия, след това да го вкара в съдийската комисия. Сега явно иска да го прави член на Изпълкома и си търси човек, който да му уйдиса на акъла. Не става така!".

"Гледам, че Венци Стефанов пак се е изказал. Това, че ние искаме да направим извънреден конгрес, го правим точно понеже те нямат намерение да правят такъв. Всеобща тайна е, че настоящото ръководство не иска да има конгрес. И имат намерение пак да го отменят. Те до такава степен са се окепазили, че вече няма къде повече. Тях никой не ги иска. И да не говорят приказката "Крадецът вика дръжте крадеца", защото те заплашват клубовете да не се подписват в подписката за извънреден когрес. Даже заплашват, че ще вадят клубовете от първенствата. Например, че ще изхвърлят даден отбор от "А" окръжна, ако се подпише за извънредния конгрес. Да ги попитам тях като ги извадят тези отбори, какви първенства ще администрират!? И да не казват, че ръководството на БФС трябвало да се избира само от професионалните клубове. Има устав, документи, които трябва да се спазват", коментира Апостол Апостолов пред БЛИЦ.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Венци какво ме замесва с ГЕРБ? Аз не мога да оказвам никакъв натиск от името на ГЕРБ, както той твърди. Аз съм от "Партията на зелените", нека направи справка. Бях избран за кмет на Симитли от "Партията на зелените". И подписите за извънредния конгрес онзи ден бяха внесени. Благодаря му, че ме сравнява с Батман все пак. Щом за няколко дни съм успял да събера подписи от Каварна до Петрич, от Петрич до Видин, от Видин до Бургас... Благодаря му все пак за оценката", продължи Поли.

"Той е специалист по всичкология, но разбира от футбол колкото аз от худoжествена гимнастика. Крайно време е да спре да се излага по футболни теми. И не е мъжко и достойно, когато имаш спор с друг мъж, да бъркаш децата! Аз, когато съм спорил с някого, не съм намесвал децата. A Стефан доколко е бил съдия, други ще го кажат, а не такива като Венци, които не разбират от футбол. А, че Стефан се е махнал от съдийството заради такива като Венци - специалисти по всичкология, е съвсем друго нещо. За съжаление, както са я подкарали, всички можещи съдии ще си тръгнат и ще останат само тези, които им влизат в схемите", коментира още Апостолов. 

"А що се отнася до това какъв депутат е Стефан - народната любов му отреди на миналите избори 7000 преференции. Ще видим на предстоящите избори какво ще се случи. А Венци може да говори, когато народната любов му отреди 300 преференции. Много са му даже. Три поне да му отредят, нека тогава говори", посъветва го Апостолов.

"Не е достойно за зрял мъж, какъвто е той, да намесва децата. Като има спор, да го реши с мен. Всички знаем за неговите похвати и действия във футбола. Нека да е жив и здрав и да продължава в този дух, това ще му донесе много "дивиденти", каза още Поли.

"Много е интересно, че откакто Боби Михайлов не е президент на БФС, Венци стана най-големият специалист по футбола. Защо преди това мълчеше, нека каже. И говори, че съм искал да правя Стефан международен съдия. Та той си беше такъв, не съм го правил аз", завърши Апостол Апостолов пред БЛИЦ.