Много е важно във всяка професия да се опитваш да бъдеш истински професионалист. Естествено, не всеки е отличник или недосегаем, но поне да се опитваш, за да бъдеш удовлетворен от работата си. Такива отличници са колегите от спортния отдел на Sport+ и F+ Милен Пейчев и Радостин Спасов. Към тях прибавяме натрупалия достатъчно опит в различни медии Росен Станчев, както Гергана Гунчева и Диляна Соколова.

Въобще целият екип на един от най-добрите и дългогодишни водещи журналисти в бранша - Красимир Минев, се представя чудесно. Важното е, че колегите опитват да се развиват и не са задрямали на едно място като в някои други редакции. Представят страхотни истории за истинските звезди, както и интересни моменти от живота и кариерата им. Не случайно спортното предаване Код Спорт с водещите Красимир Минев и Владимир Памуков е едно от най-стойностните в родния ефир. Само там може да чуете гласовете на истинските големи световни звезди. Звездният тандем Краси и Владо успя да намери празно пространство в наводнението от какви ли не „специалисти“, говорещи и разбиращи всичко. А в същото време не казващи нищо и мъкнещи торбата с клишетата.

За разлика от други колеги Милен Пейчев и Радостин Спасов наистина обогатяват знанията си почти ежедневно. И двамата са достатъчно ерудирани и могат да говорят спокойно по важните спортни теми. Радостин или Тинката, както всички в бранша го знаят, още от студентските си години беше №1, когато ставаше въпрос за спорове и познания в различните области на спорта. Прекара доста време в „Меридиан Мач“, а след това и в други вестници, за да се озове в ТВ+. Милен е същият умен и изпълнен с познания колега, за който няма тайни в спорта. С една дума – отличници. Или когато професионалистът си знае работата...
ДИМИТЪР АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ