Дали наистина има журналисти, които получават пари от “Титан”, за да бранят имиджа на “червеното” ръководство? Вярно ли е, че някои пишещи братя са взимали определени суми на ръка за услуга? И че част от командировъчните им разходи в чужбина се поемат от босовете на ЦСКА?
На тези въпроси отговор трудно може да се даде. Една друга мълва обаче обикаля от няколко месеца футболното пространство.
 
Според слуховете босовете на “Титан” наистина плащат. Но не на репортери или редактори, а на хора, чиято основна задача е да влизат из форумите в интернет. Целта им е да оплюват враговете на “титаните” и да защитават самите тях. Защото не е тайна, че част от общественото мнение се оформя именно в местата за коментари под различните материали в сайтове и агенции.
 
Тези хора получават и хонорари за свършен труд. Говори се, че са пет-шест човека. Става въпрос за безработни, които са познати на служители в “Титан” и така са се уредили с интересната си работа. Те постоянно дежурят пред компютрите и следят всичко, което се изписва срещу настоящите собственици на ЦСКА. Видят ли нещо, на секундата се включват. После чинно докладват на началниците си за събитията в интернет. Както и затова как и с какво са си изпълнили нормата за деня.
 
“Шушука се, че тези господа получават по трийсетина лева на ден. Сметката е елементарна – 20 дни да си вътре в месеца и да плюеш яко, ето ти 600 лева. Колко му е! Не се изисква нито физически, нито умствен труд. Трябва да си бърз в реакциите. Това е достатъчно. “Титаните” наричат тези хора “журналистите”, защото според тях и това си е журналистическа работа. Може да е във форум, но тези мнения ги чете доста народ”, не спират да коментират във футболните среди.