Страхотен купон направиха играчите и ръководството на Левски по случай 26-тата титла на България. Дотук добре, печелиш участие в предварителните кръгове на Шампионската лига, ако стане чудо дори може да влезеш в групите при големите отбори и пари. Друг е въпросът как това ще се случи с "футболисти" като Бистрон, Шуменския Деко, Тиберканин, Жиката Миланов, Йовов който не може да уцели вратата на 20 сантиметра от голлинията и т.н. трагикомични герои. За Кокала, който предпочита да заложи на изпадналия мароканец Тиберканин, а Иван Цачев влиза на смяна в 92 минута, за да бави времето срещу Миньор на "Герена", няма дори да говоря.

В цялата синя заблуда обаче има и лъч надежда. Той се казва Владимир Гаджев и през целия сезон играе мъжки, бори се за всяка топка и внася малко ред в организирания хаос, наречен "тактиката на Кокала". Преотстъпеният от Панатинайкос халф вчера донесе титлата за Левски, като освен с гола си направи приятно впечатление и с добър поглед върху играта, нелоши пасове и голям процент спечелени единоборства. Между другото, откакто Ричард Еромоигбе напусна "сините", халфовата линия на отбора е като швейцарско сирене и добре че е Гаджев, та да запълва дупките. Той като че ли е и единственият футболист, който се сеща да бие към вратата извън наказателното поле, докато странни момчета като Георги Христов и сами срещу вратаря да излязат, пак се спъват или връщат назад. Гаджев беше стабилен във всички важни мачове на Левски и особено при победата срещу ЦСКА, която практически направи "сините" шампиони. Така че, момчето заслужава поздравления за представянето си през сезона.

Друг е въпросът какво ще правят левскарите в Европа, след като от 75-тата минута до края на мача с Миньор нямаха удар към вратата, а накрая дори Гошо Петков спаси отбора от сигурен гол, който щеше да съсипе всички верни фенове на Левски. При същите тези фенове Емил Велев дори не посмя да отиде, а се въртеше като гламав в центъра на игрището, защото колкото и да празнува и да се радва, съм сигурен, че е наясно колко слаб и уязвим е отборът му. Кокал, Европа не прощава, и там не люпят семки, а просто те смазват и правят смешен. Така че, поне кажи едно мерси на Гаджев и честита титла!
КАМЕН ПЛАМЕНОВ/БЛИЦ
 
  Владимир Гаджев- Визитка

Владимир Гаджев е роден на 18 юли 1987 г. в Пазарджик. Висок 179 см и тежи 76 кг. Юноша е на Левски. През 2004г. преминава в школата на Панатинайкос , а от следващата година е в мъжкия отбор на гръцкия гранд. През 2006/2007 година е преотстъпен на Левадиакос (Левадия). През следващия сезон е преотстъпен на ОФИ Крит (Ираклион). През юли 2008 е даден под наем на Левски, където играе и днес.

 Статистика за сезон 2008/2009

          А група  
Мачове- 23
минути- 2356
голове- 1
жълти картони- 3
червени картони-0

Европейски турнири
Мачове- 3
минути- 196
голове- 1
жълти картони- 0
червени картони-0

Купа на България
Мачове- 2
минути- 210
голове-0
жълти картони- 0
червени картони-0