Треньорът на Левски Емил Велев изрази задоволство от жребия за 2 квалификационен кръг в Шампионската лига.

"Паднаха ни се непознати за мен отбори. Вероятно ще изпратим хора да гледат двата мача между евентуалните ни съперници. Нямам представа кой от тях ще се класира. Знам само, че трябва още на "Герена" да ги елиминираме. Длъжни сме да покажем нашето ниво, за да вземем много добра преднина за реванша”, каза Емил Велев.

“Нито един съперник не трябва да бъде подценяван. Помните миналата година как Черно море се мъчи със Сант Жулия до 80-ата минута на стадион "Васил Левски". Мисля, че варненци ги бяха подценили. При нас е изключено това да се случи. Познавам отлично моите футболисти и съм сигурен, че ще подходят сериозно към мачовете”, допълни треньорът на “сините”.

"Ние от леки съперници и жребии се опарихме доста пъти, така че ще подходим сериозно. Ако отпаднем в този кръг, всички да си ходим по къщите", сподели още Велев.

"Познавам се с Кольо (б.р. – има предвид треньорът на Черно море Никола Спасов) много добре. Ако се класира Сант Жулия, ще потърся информация от него. Засега мога да кажа само, че ще търся богата информация и за двата отбора, защото не се знае кой от тях ще се изправи срещу нас”, завърши Кокала./БЛИЦ