Старши треньорът на Левски Емил Велев даде традиционния си брифинг преди утрешното гостуване на „сините” на Беласица в среща от 24-ия кръг на „А” група.

"Георги Петков има разтежение на раменните мускули, което получи в двубоя с Локомотив (Мездра) и решихме да не рискуваме с него в мача срещу Беласица, така че той няма да вземе участие в тази среща. Ще реша какъв ще е стартовият състав непосредствено преди двубоя като ще използвам играчите, които са най-добре подготвени.

Георги Христов е наш футболист и бивш голмайстор на „А” група. В последните срещи се включи добре и затова трябва да му се даде шанс да играе, а ако покаже най-доброто от себе си ще започне да носи и победи за Левски. Никой не е забранил на Огнянов да играе, но доколкото знам има вероятност да не вземе участие в срещата”, каза треньорът на „сините”.

"В мача срещу Локомотив (Мездра) не може и да става дума за подценяване, тъй като играчите на Левски знаят, че във всеки мач трябва да излизат за победа, независимо срещу кой играят. Ранният гол, който получихме, направи играта ни до почивката нервна, тъй като знаехме, че трябва да победим задължително и напрежението от този факт си каза думата. Важното е, че през второто полувреме излязохме спокойни и обърнахме двубоя в наша полза”, завърши Велев./БЛИЦ