Треньорът на Локо (Пд) Емил Велев – Кокала не остана доволен от играта на възпитаниците му в контролата срещу Стяуа, загубена с 0:4 на австрийска земя.

„Имаше причини за слабата игра, но нашите футболисти са професионалисти и трябва да подхождат като такива. Пътувахме цял ден, имаше умора в някои наши играчи. В първите минути, докато се контузи Саламатракис стояхме добре на терена и си подавахме топката, което беше идеята. След това обаче доста от играчите ги напуснаха силите и не се получи добра проверка до края на мача“, сподели Веле, цитиран от Гонг.

„В движение ще допълваме нашия отбор, защото видяхте, че Родригес и Дани Георгиев играха на непривични постове като централни защитници. Чакаме още един централен защитник, а и се надявам да видим Кирил Котев в игрова обстановка. Не можах да си обясня защо Иван Караджов не дойде с нас. Мисля, че има някакви претенции към нашия президент, но не би трябвало да има, защото си е получил всичко. Не трябва един професионалист да реагира по такъв начин“, завърши Кокала.