Труден мач на тежък терен очаква Монтана срещу Левски. От Великден дъждът над региона не е спирал. Тревното покритие на стадион „Огоста” е подгизнало и от ръководството на домакините правят всичко възможно да го подготвят по най-добрия начин. В последната среща между двата тима от щаба на Левски се оплакаха от лош терен.

„И сега ще бъде трудно, но и двата тима са поставени пред равни условия. На терена други качества ще изпъкнат преди всичко – агресия, мъжество, а техниката ще остане на по-заден план”, убеден е наставникът на домакините Емил Велев-Кокала.

През седмицата отборът му води подготовка на терена с изкуствена настилка. От днес тимът е на лагер във Вършец. Извън групата останаха защитникът Раиф Мурадов и алжирският нападател Набил Еженави. Сред 18-те отново попаднаха левият бек Христофор Хубчев и централният защитник Иван Михов. Двамата пропуснаха гостуването на Лудогорец – първият поради наказание, а Михов заради контузия. Единственият отсъстващ ще е Здравко Лазаров-Електричката.

„Смятам, че футболистите са напълно готови. Искаме да победим Левски”, каза още Велев.

„За мен срещите с Левски винаги са специални, тъй като съм бил футболист и треньор на този отбор. Гледам професионално на нещата и като наставник на Монтана сега ще трябва да се представим добре. Трябва да сме на 1000 % готови за срещата”, допълни Кокала.

Треньорът на Монтана призова публиката да подкрепи отбора на стадион „Огоста”. Двубоят от 32 кръг на „А“ група е утре от 18 часа, а съдия ще бъде Ангел Ангелов.

ГРУПАТА НА МОНТАНА ЗА МАЧА С ЛЕВСКИ
вратари: Христо Иванов, Ивайло Василев
защитници: Йордан Тодоров, Георги Пашов, Христофор Хубчев, Асен Георгиев, Иван Михов, Георги Ангелов
полузащитници и нападатели: Станислав Генчев, Иван Минчев, Оливие Боне, Владимир Мичев, Сергей Георгиев, Иван Коконов, Петър Атанасов, Иван Стоянов, Цветан Варсанов, Атанас Илиев

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!