Старши треньорът на Левски Емил Велев реши да закрие днешното занимание на тима. Тренировката е от 17,30 часа на “Герена”, а до двубоя с андорския Сант Жулия “сините” ще направят само още едно занимание – утре от 11,00 часа. Кокала не иска никакви фенове и журналисти на двете тренировки, а след утрешната ще даде традиционния си брифинг.

Левски посреща андорския Сант Жулия в сряда от 19,45 часа в първи мач от 2-ия квалификационен кръг на Шампионската лига. Все още под въпрос за двубоя са Веселин Минев, който е измъчван от болки в петата и не тренира вече втори ден. Неприятното за Велев е и че другият ляв защитник Лусио Вагнер не е готов на сто процента, както и Жоазиньо, Дарко Тасевски и Лъчезар Балтанов.

УЕФА оповести и датата за реванша на двубоя. Той ще бъде на 21 юли (вторник) отново от 19,45 часа българско време. В петък (17 юли) ще се тегли жребият за 3-ия квалификационен кръг на Шампионската лига, където Левски при успех срещу Сант Жулия ще научи съперника си.

Също в петък ще стане ясен противникът на ЦСКА в 3-ия квалификационен кръг на турнира Лига Европа (новото име на турнира за купата на УЕФА), както и на Черно море. Варненци стартират в четвъртък от 2-ия квалификационен кръг срещу молдовския Искра-Стал./БЛИЦ