Треньорът на Локомотив (София) Емил Велев беше наказан за днешния мач с "Левски", но въпреки това отново привлича вниманието. Кокала гледа срещата от Сектор "Г" на стадион "Георги Аспарухов" и оттам крещи на футболистите си, опитвайки се да им дава ценни съвети.

Още в началните минути Велев, сложил червена шапка на главата, блесна с изявите си. Треньорът на Локо (Сф) изкрещя към съдията Стефан Спасов: "Паста, отивай на дебелариум".

Явно и Кокала е забелязал, че Спасов е качил килограми и очевидно има нужда да вземе пример от колегата си Христо Ристосков, който дори призна, че е ходил на санаториум в Австрия, за да отслабне.

Велев ще бъде наказан и за мача в сряда с "Левски", когато двата тима играят първи 1/2-финал за Купата на България. Санкцията от две срещи на Кокала е заради невъздържаното му поведение в Своге преди дни при победата с 1:0 над Славия. Тогава бившият наставник на "Левски" се нахвърли на съдията Никола Попов, който го прати на трибуните.

Новият наставник на "сините" Николай Митов пък е в костюм. Както е известно, той е бивш помощник на Емил Велев, а сега двамата водят спор помежду си. При отсъствието на Кокала, на пейката на Локо (Сф) е Любомир Симов.