Бившият треньор на Левски, който бе сменен точно преди мача с ФК Баку, даде интервю пред сайта azerisport.com. В него споделя впечатленията си от сблъсъка между двата отбора и заяви, че не е доволен от прееставянето на "сините". В първия мач двата тима завършиха 0:0. 

-Гледахте ли първия мач между Баку и Левски?
-По телевизията. Не харесах бившия ми тим в мача в Баку. Играчите направиха много грешки, особено в атака. В последните 30 минути ФК Баку доминираше.

-Какви са шансовете на двата тима след равенството в първия мач?
-Левски има по-голям шанс, защото е домакин. Ако бяхте вкарали гол в първия мач, Левски бе загубен. Сега давам по-голям шанс на българския тим.

-С какво Баку може да се противопостави на Левски?
-Първи да вкара гол. Левски е добър отбор, познавам момчетата, играят добре в защита, но един гол може да е решаващ.

-Какво знаете за ФК Баку?
-Още след жребия казах, че ще ни е трудно, Има доста познати у нас имена – Хаджиевски, Томаш, Муджири. Македонският ви треньор е много добър и знае как да изненада противника. Съставът е опасен и непредсказуем.

-Каква е прогнозата ви за реванша?
-Ще продължим. Левски е домакин и ще атакува от първата минута. Баку ще опита с контри. Сигурен съм, че мачът ще бъде зрелищен.

-Говори се, че за Левски ще има големи премии?
-Президентът е обещал да възнагради футболистите, но не за победа над Баку, а за влизане в групите на Шампионската лига./БЛИЦ