Треньорът на Левски Емил Велев сподели на тръгване от лагера в Турция, че няма да има повече продажби на негови футболисти. Кокала категорично потвърди, че трансферните саги около Жоазиньо и Юсуф Рабех вече са приключили. Както е известно, напоследък Тодор Батков нееднократно заявява, че е възможно "сините" да продадат още от футболистите си.

"Все още не съм определил кои ще са титуляри и кои резерви. Надявам се, че леките контузии, които имат някои от играчите ми, ще отшумят и всички ще са здрави за първите мачове на шампионата", сподели Велев.

"Още след мача с Динамо (Минск) казах, че тези трансферни саги ще приключат. Това е отборът на Левски. Естествено е, че Жоазиньо и Рабех остават", отсече пред "Гонг" треньорът на Левски.

"Видяха феновете в края на миналия полусезон Левски как се представи. При нас има дух, трябва да играем агресивно и да мачкаме отборите. По принцип няма значение къде ще играе Левски, излизаме само за победа. Срещу който и да излезем, трябва да мачкаме. Програмата след като се приберем в София е – всеки ден тренировки. Само след мача със Самоков, в събота, ще има почивен ден", каза още Емил Велев.

"Като втора част на подготовката на отбора, смятам, че всичко мина в рамките на нормалното. Изиграхме няколко мача – в едни се представихме добре, в други – не чак толкова. Основната работа, за която бяхме дошли тук, мисля, че я изпълнихме", добави Велев.

"Не мога да кажа дали в момента има притеснение от това, че Левски вкара само два гола в пет мача. Това ще се покаже в началото на пролетния полусезон. Сега не искам да коментирам, колко сме реализирали и колко сме изпуснали. Това е футболът, случват се такива неща", завърши Емил Велев. /БЛИЦ