Нещо става в "Левски". Телефонът на Гонзо е изключен, Батков ходи до Израел да се вижда с Чорни и всички очакват промени в клуба в най-скоро време. Ясно е, че Георги Иванов ще остане на работа на "Герена" под някаква форма, но отборът има спешна нужда от треньор. Кой е по-добър вариант за тази работа от довереника на Майкъл Чорни и последен шампион с тима – Емил Велев. Кокала се похвали, че често се среща с Батков и двамата обсъждат състоянието на отбора.

"Дойде времето да се върна в "Левски". Очаквам обаждане. По-лошо от това не може да бъде. Некадърността е страшна – като започнеш от треньора и стигнеш до футболистите. Това му казвам и на Батков, когато с него обсъждаме ситуацията в отбора. Той обаче все ми казва – "Гонзо е лоялен към мен, как да го махна?". Абе какво е лоялен към тебе, бе, казвам му аз. Тоя Гонзо те напълни с ментета, начело с измисления холандец Арс. Колко положения създаде този за двама мача – срещу Славия и Черно море? С думи – 0!, това му казвам аз на Батков. Казвам му истината и той не може да не я вижда", заяви пред Sportisimo Емил Велев.

"Другата голяма глупост е – ще чакаме чужденците да се аклиматизират. Мен кой ме чакаше в чужбина преди време. Всички очакваха да почна веднага да давам резултати и да съм поне с две класи над местните. Това са глупости за наивници. Айде да чакаш младите (б.р. - Райков и Христов), но да вземеш футболист за 300 000 евро като Арс и да го чакаш да се аклиматизира е смешно. А най-големият абсурд е, че футболист №1 в момента в отбора - Дарко Тасевски, Гонзо го мачка и иска да го разкара. Така, както направи с Жоазиньо и Зе Соарес, които носеха "Левски" на гръб. Крайно време е този абсурд в "Левски" да престане", каза още Кокала.