Старши треньорът на Левски Емил Велев заяви, че очаква труден мач утре срещу Литекс в Ловеч. „ Има проблеми в отбора, има доста контузени играчи, но ние разполагаме с други, които са на добро ниво. Домакините ще имат съвсем друг облик утре, не очаквайте Литекс да е толкова безпомощен, както през второто полувреме срещу Черноморец. Като домакини те играят много по-добре, с желание и пресират съперника”, каза Велев на традиционния си брифинг.
 

“Надявам се и съм сигурен, че такъв мач, какъвто бе срещу Локомотив (София) няма да се повтори. Каквото трябва да променим, съм го казал на футболистите, те са умни момчета, надявам се грешките да не се повторят”, допълни още треньорът на Левски.


“Емил Велев е треньор на Левски, аз водя тренировките и правя тактиката”, отговори наставникът на въпрос дали има нещо вярно, че назначеният му помощник Бисер Хаздай се бърка в работата му.


“Не искам да коментирам, че съдиите ни били помагали. Не знам само къде и кога ни помогнаха. Дано определеният рефер се справи и не се уплаши от обстановката на стадиона”, завърши Кокала./БЛИЦ