ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Емил Велев отказа да подаде оставка след загубата на Локомотив София от Литекс с 0:2 днес на стадиона в "Надежда". Феновете почти през цялото време обиждаха треньора и искаха оставката му.

"Виковете "оставка" не бяха ли за правителството? Феновете още от миналия сезон са се обърнали срещу мен. Това, че те ме обиждат, не означава, че трябва да им отвръщам със същото. Въобще не им обръщам внимание. Може би идват от Парламента. Чувствам се нормално, това започна от началото на мача (смее се). Мисля, че трябва да подкрепят отбора, това е правилният път", заяви Емил Велев.

На въпрос, върна ли Локомотив София на Литекс за победата през пролетта в предпоследния кръг, с която "железничарите" се спасиха от изпадане, Велев отговори: "Ние се готвехме за тежък мач, Литекс е добър отбор, видяхте, че излязохме с офанзивна тактика, стремяхме се да атакуваме непрекъснато. Защо не споменавате, че и ние имахме пет-шест положения. Това е правилният път."

"Започнахме стъписано, не мислех, че така може да започне домакинска среща. Не успяхме да отбележим ситуациите, които ни се отдадоха. Само Бранко Костадинов, ако беше по-съсредоточен, можеше да отбележи три гола днес. Резултатът от първото полувреме не беше справедлив. Диктувахме темпото на мача, но видяхте, че днес нямахме шанс да вкараме. Има още 36 мача, мисля, че ще съберем повече точки", завърши треньорът.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ