Старши треньорът на Левски Емил Велев застана твърдо зад мнението и декларацията на клубното ръководство.

„Аз напълно подкрепям ръководството. За факти и конкретни неща не мога да говоря. Принципно обаче е доста трудно да биеш в 10, 12 или 15 мача поред. Не знам да има такова нещо в друго първенство. Ще видим какво ще се получи. Не се притеснявам за нашия отбор, защото ние не влизаме в подобни комбинации. Ние играем напълно честно, както виждате имаме победи, загуби и равенства. В някои мачове играем добре, а в други по-слабо. Заставам твърдо зад декларацията на клуба. Апелирам органите, които се занимават с тези неща да се вземат на сериозно”, каза Кокала на днешната си пресконференция.

Наставникът на „сините” подкрепи и решението на БФС да бъде намален броят на чужденците, родени извън рамките на Европейския съюз.

„Съгласен съм и подкрепям това решение. Иначе как ще дадем шанс на нашите млади футболисти. Според мен дори трябва да намалят бройката на двама футболисти извън ЕС”, отбеляза Велев.

„Двубоят срещу Спартак Варна ще е коварен. Надявам се да дойдат повече фенове, още повече след победата над ЦСКА, която постигнахме с много добра игра. Спартак Варна се бори да не изпадне и ще е пределно мотивиран отбор, който няма да иска да загуби”, завърши треньорът./БЛИЦ