Старши треньорът на Левски Емил Велев за първи път от доста време заяви, че се чувства обиден от постоянните нападки от страна на феновете по негов адрес.

„Аз всичките тези възгласи ги чувам. Болно ми е и ми е неприятно да го чувам от собствената си публика, защото и аз съм бил на тяхното място. И аз съм бил в тази агитка. Израснал съм в Левски. Просто ми е болно и мъчно като ги слушам как ме обиждат”, каза Велев, след като постоянно отричаше, че не чува и не се влияе от освиркванията на привържениците.

„Това е най- добрата публика в България, най-хубавата публика и трябва да подкрепя отбора и треньора. Не съм имал никога намерение да влизам в конфликт с нашата публика. Не е логично. Не знам защо се обърнаха така срещу мен. За футболистите ситуацията също е неприятна. Като плюват треньора ти, как може да играеш концентрирано 90 минути? Налагаме млади футболисти. Искаме да изградим нов отбор с наши юноши. Младите се влияят. Вчера при 7:1, как да се зарадвам за тази победа, след като публиката така ме ругаеше, че не знаех какво да направя”, завърши Кокала./БЛИЦ