“След дузпата се получи едно разколебаване. Искахме да пресираме противника, бяха се прибрали в тяхната половина. Явно с тази мисъл бяха дошли на Герена. Радостно е, че показахме характер. Второто полувреме излязохме мотивирани, те много рядко минаваха центъра, бяха се затворили така, че да завършим 0:0. Но Гонзо вкара гола и донесе победата”, анализира мача Велев.

“В края на първото бяхме разконцентрирани, но до 25-та минута имахме доста положения. Радвам се, че бихме, защото срещу нас всички се затварят”, допълни още специалистът.

Относно състоянието на Георги Иванов – Гонзоя Велев сподели: “Падна изведнъж на терена и каза, че има разтежение на прасеца. Да се надяваме, че ще го вдигнем за мача с ЦСКА, защото той е от най-големите ни козове. Утре ще преценим, каква е ситуацията с него. Казах му да излезе от терена, но той прецени да остане”, призна Кокала.

“Не ми хареса играта, сигурно ще бъдем по-добри срещу ЦСКА. Рисковете на такива мачове са, че когато противникът има бързи нападатели се получават контри. На всяка цена искахме да вкараме гол, сторихме го и взехме заслужена победа. В дербито всичко може да стане, независимо от моментното състояние на отборите. Това е най-хубавото дерби, така че няма, какво да се говори”, завърши Велев. /БЛИЦ