Бразилският защитник Рафаел Барбоса попадна в групата на Славия за гостуването на Черноморец в Бургас. Последната среща от програмата на 8-ия кръг на "А" група е утре от 21:00 часа на стадион "Лазур".

Барбоса е част от най-стария столичен клуб повече от месец, но до този момент не попадаше в групата за мачовете на тима поради липса на жълта карта. Този проблем обаче вече е разрешен и той може да запише дебют в "А" група утре.

Барбоса е бивш футболист на азербайджанския ФК Баку, където миналото лято негов съотборник беше Александър Томаш. Бразилецът игра с екипа на азерите срещу Левски в мач от квалификационния етап за влизане в Шампионската лига.

В групата на "белите" за мача с Черноморец се завръщат Николай Дюлгеров и Антонио Павлов. Заради травми двубоят пропускат Богомил Дяков и Радослав Василев. /БЛИЦ

Групата на Славия за гостуването на Черноморец
Стефано Кунчев, Емил Петров, Рафаел Барбоса, Виктор Генев, Виктор Дениран, Йордан Петков, Атанас Дреновички, Радослав Димитров, Том Маншаров, Галин Иванов, Николай Дюлгеров, Антонио Павлов, Даниел Пеев, Стефан Киков, Спас Георгиев, Илия Илиев, Иван Цачев, Николай Божов, Георги Хирстов, Тодор Колев.