Емил Велев е набелязал трима нови футболисти за селекцията си в Славия. Новият наставник на "белите" се надява Венци Стефанов да му ги осигури, но отказва да разкрие имената им.
 
"Набелязал съм няколко футболисти на всички постове, но за сега ще запазя имената им в тайна, защото все още нищо не е сигурно”, заяви Кокала за "Дарик".
 
Специалистът също така и ще се раздели с трима от старите състезатели, но те също остават в тайна, за да може първо ръководството да им съобщи новината, а не да научат от медиите.
 
"Работим по селекцията и до първата тренировка на 14 юни всичко трябва да е избистрено", добави новият треньор на Славия.
 
Междувременно стана ясна датата за контролата с Макаби Хайфа. "Белите" ще се изправят срещу миналогодишния участник в Шампионската лига на 22 юли.
 
Славия ще стартира контролите с втородивизионния Марек Дупница, като мачът ще е на 30 юни в Самоков, част от първият етап от подготовката на "белите" в Боровец. Останалите пет мача ще бъдат изиграни по време на лагера в Банско.
 
Отборът ще мери сили с отборите на Миньор Перник, Локомотив Пловдив, Черно море и Вихрен, като само за датата 18-ти юли все още се търси съперник.