По една тренировка ще провежда старши треньорът на Вихрен Йордан Самоковлийски до мача с Черноморец Бургас, който ще е последен за санданския тим в А група. В момента спортната общественост в Сандански оживено коментира слуховете и изтеклата информация около съдбата на Вихрен. Ще остане ли за в бъдеще финансовият благодетел и президент на клуба Константин Динев или ще поеме Локомотив Пловдив? Наистина ли президентът на Беласица Костадин Хаджииванов ще акустира в Сандански, за да оглави и финансира Вихрен? Ето на тези въпроси се мъчат да получат отговор феновете на Вихрен.

Изпълнителният директор на санданския клуб Атанас Узунов бе точен и ясен:
"Това, което се случи с отбора на Вихрен, изпадайки в западна Б група, огорчи президента Константин Динев. В момента той е в чужбина по бизнес дела и като се върне ще има вече окончателно становище от негова страна дали ще продължи да финансира клуба като цяло или не. Засега няма нищо сериозно, поне пред мен не е стоял въпроса за неговото напускане от Сандански и поемане на Локомотив Пловдив. След мача с Ботев Пловдив проведохме с него разговор и всичко, което трябва да кажа ще стане в съблекалнята пред треньорския щаб и футболистите".

В понеделник в Сандански е забелязан легендата на Локо Пловдив, сега почетен президент на клуба, Христо Бонев-Зума. Според очевидци Зума е дошъл с цел да навива Константин Динев да поеме Локомотив (Пловдив). Собственичката на пловдивския клуб Галя Топалова отрече за провеждане на разговори до момента с Константин Динев било то за съвместно участие или за продажба на "черно-белите"./БЛИЦ