Футболистите на Локомотив (Пловдив) ще получат същите премии, които взеха за победата над Левски с 2:1 преди две седмици, ако днес накажат и ЦСКА в София. Срещата от 14-ия кръг на "А" група е от 18:00 часа на стадион "Васил Левски".

Титулярите на "смърфовете" ще приберат по 4000 лева, ако "черно-белите" запишат първия си успех в историята за първенство над "червените" в столицата, пише "7 дни спорт". Дори се говори, че не е изключено босът Коко Динев да отпусне и по 5 бона на калпак.

В групата на Локо, както беше и за мача срещу Левски, отново има петима нападатели - Здравко Лазаров, Базил де Карвальо, Рангел Абушев, Басалия Саканоко и Николас Раймонди. Първите двама се очаква да бъдат титуляри и срещу "армейците" днес.

ЦСКА пък ще разчита в предни позиции единствено на яловия Мишел Платини, който започва централен нападател, на мястото на наказания Спас Делев. Треньорът на "червените" Милен Радуканов не включи в групата Уилям Тиеро, който има проблем с очите. Извън разширения състав останаха още италианците Марко Еспозито и Кристиан Тибони, както и Димитър Илиев. /БЛИЦ