Спортният директор на Левски Георги Иванов-Гонзо е успял да постигне договорка с президента на Локомотив (Пловдив) Коко Динев относно трансфера на Гара Дембеле и Йордан Тодоров при "сините".

Според два независими източника, в сряда следобяд двамата са забелязани в столичен хотел, където са водени последните разговори за сделката. Основните параметри вече са уточнени и остават само дребни детайли преди трансферите на двамата играчи да станат факт, информира "Тема Спорт".

Това означава, че от Левски в крайна сметка са излезли с конкретно предложение към Локомотив (Пд) за Дембеле и Тодоров и то на практика е прието. Единствено някакво отмятане от страна на "смърфовете" в последния момент може да провали сделката.

Междувременно "сините" са получили разрешение да се свържат с двамата играчи и да преговарят за личните им условия. Очаква се днес футболистите да дадат своите отговори и ако всичко е наред, в понеделник официално ще подпишат договорите си с Левски. Контрактите ще бъдат за срок от 2 години. /БЛИЦ