Собственикът на Локомотив (Пловдив) Константин Динев изказа благодарността си към публиката за страхотната подкрепа във финала за Купата на България. "Смърфовете" загубиха с 1:2 от Лудогорец, но над 8000 ултраси на отбора изпълниха “Лазур”

Ето какво пише Коко Динев в сайта на Локо (Пд):

"Скъпи приятели!

От името на всички футболисти и служители на Локомотив искам да Ви благодаря за уникалната подкрепа, която оказахте на отбора на финала за Купата на България. Никога не съм се съмнявал във Вашата вярност и всеотдайност. Това, което видях в Бургас обаче, ме накара за пореден път да се чувствам горд с факта, че съм начело на Локомотив. Лесно е да се подкрепя отбор, когато той бие наред. Всеки иска да е до победителите. Вашата подкрепа след края на мача обаче бе нещо, което не може да се опише. Трябва да си локомотивец, за да го почувстваш.

От Ваше име бих искал да благодаря и на управата на Пловдив в лицето на кмета Иван Тотев и на областния управител Здравко Димитров за подкрепата, и затова, че заедно с нас страдаха и мечтаха.

Загубата на финала е само дребен щрих в нашата история. Локомотив е голям клуб, защото може и да губи. А след това да се изправи и да продължи напред. Хубавите дни за нас предстоят.

Ваш: Константин Динев