Президентът на Локомотив (Пловдив) Константин Динев заяви след загубата с 0:3 от ЦСКА, че в България няма смисъл човек да се занимава с футбол.

"Мисля, че играхме слабо и може би подходихме несериозно към мача. Отмениха ни чист гол. Не искам да говоря против съдията. Това е българският футбол", коментира босът на "смърфовете" след двубоя на "Армията".

"Ние не си повярвахме, че като дойдем в София можем да победим. ЦСКА е много агресивен отбор, много силен. Надявах се, че ще се представим по-добре. Дано си вземем бележка от този мач. Срещу Лудогорец също ни отмениха чист гол. Много хора ми казаха, че не е имало дузпа за ЦСКА. Надявах се да се представим по-добре, но и ние не играхме това, което можем", продължи Динев.

"Без държавна помощ нищо не може да се получи. Трябва да вземем пример от европейските държави. Няма никакъв смисъл да се занимавам с футбол. Аз съм крайно разочарован, но сега, когато отборът ми не върви, никой няма да чуе това, което казвам. Ние президентите не можем сами да издържаме отборите, да строим базите. А и вие журналистите само ни обиждате. Футболен президент в България е нарицателно за лош човек", завърши Коко Динев.