Бизнесеменът Коко Динев и Галя Топалова подновиха преговорите за Локомотив (Пд) късно снощи, информира news4000.bg. Шефът на Вихрен отказа да купи пловдивския клуб в края на май, но интересът му е възобновен. Абсолютно сигурните двама източници на пловдивския сайт разкриват, че Динев е бил готов да плати 2 милиона лева за "смърфовете".

Топалова прие снощи в офиса си в София пратеник на кандидат-купувача. Агентът е уведомил собственичката на Локо (Пд), че Динев не се интересува от концесията, а само от футболния клуб. Вероятно това е трик, с който Топалова трябва да посочи разумна цена за активите си на "Лаута". През пролетта сделката пропадна, защото Динев отказа да плати 4 милиона лева. Галя отново отстоявала своето, аргументирайки се със спечелената 35-годишна концесия.

Почетният президент на Локо (Пд) Христо Бонев също потвърди за новата офанзива на Коко Динев. "Нищо не знам от преговорите. Не съм се чувал с Динев, разбрах че е бил в болнични. И с Топалова не съм разговарял, но по друга линия знам, че има някакво движение в тази насока. Но не съм напълно сигурен", заяви Зума пред news4000.bg.

Бившият директор на Вихрен и Локо (Пд) Атанас Узунов, който е традиционно заподозреният за контакти между Динев и Топалова, помолил да не го въвличат в тази история. "Не ме занимавайте с такива неща и без това съм достатъчно напрегнат. Заради медиите Коко ме обвиняваше, че мисля повече за Локо (Пд), отколкото за Вихрен и затова подадох оставка. Ако има нещо - ще ви се каже. Запазете спокойствие", отсече Узунов. /БЛИЦ