ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Босът на Локомотив (Пловдив) Коко Динев ще съди шампионите от Лудогорец заради Христо Златински. Националът подписа договор с тима на Кирил Домусчиев и вече е играч на разградчани.

"Трансферът на Златински е изненада за мен. Естествено, че той влизаще в плановете ми за изграждането на силен отбор. Все пак говорим за национал на България. Този трансфер си е една кражба и Локомотив (Пловдив) ще си търси правата", заяви Динев пред plovdivderby.com.

"Златински аз съм го купил преди няколко години от Локо (Сф), а сега някой му е дал бележка, за да ни напусне без пари. Той имаше договор за още година и половина. Сигурен съм, че г-н Марешки не стои зад тази машинация. Някой от директорите, които управляваха клуба през последната година, е разписал бележката на Златински без знанието на Марешки и го е пуснал да си ходи. Не е правилно който и да е директор да разписва бележки на футболисти с договори, които струват пари, без знанието на собственика на клуба. Ще си търсим правата по административен път", добави босът на “смърфовете”.