Локомотив (Пловдив) ще бъде в Сандански за пърия си подготвителен лагер, съобщи административният директор Атанас Узунов за вестник "Марица". Така "черно- белите" запазват първоначалния си план за подготовка и ще участват в турнира, който се организира в югозападния град.

Според информация на "Дарик" лично собственикът на Локо (Пд) Константин Динев е провел разговори с кмета на Сандански Андон Тотев, в които е постигната договорка да бъде използван общинския стадион, който е стопанисван от Вихрен. Срещи от турнира ще се играят и на стадиона в Микрево.

От 11 януари до 26-и Локомотив ще е на първи подготвителен лагер в Сандански. Там ще изиграе три контроли – на 21-и (събота) с Локо (Сф) от 15 часа, на 23-и (понеделник) с Любимец от 13 часа и извън турнира - на 25-и (сряда) от 15 часа с Вардар (Скопие). Евентуално, ако се класира, Локо (Пд) ще играе и на финала на надпреварата, който ще е на 27 януари (петък) от 11 часа.

От 26-и до края на януари отборът ще се подготвя в Пловдив. От 1 до 16 февруари Локомотив ще е на подготвителен лагер в Анталия.

Първото занимание на "смърфовете" за годината е предвидено за 9 януари (понеделник) от 14 часа на стадиона в парк "Лаута".