Собственикът на Локомотив (Пловдив) Коко Динев продължава да има неприятности около управлението си. След като взе клуба той нареди проверка на парите, които постъпват в клубната каса от продадени билети. Причината бе, че голяма част от приходите от продажба на входни талони не бяха осчетоводени. Феновете влизаха с фалшиви билети. 

Административният директор Атанас Узунов предприе кардинална промяна за начина на влизане на привържениците с цел повишаване на пропусквателния режим. На последния мач срещу Спортист (Своге) феновете минавали през няколко пункта за проверка, продавали се и допълнителни билети към основния талон, но и това не дало никакви резултати.

БЛИЦ научи, че Коко Динев е наредил нова проверка на приходите от билети, тъй като на двубоя срещу Спортист (Своге) били продадени 1451 талона, а според бизнесмена на трибуните имало двойно повече зрители.

“От това страда клуба и финансирането му. Явно има фенове, които продължават да ни използват, но тази при нас това няма да мине”, отсякъл босът на “смърфовете”./БЛИЦ