Константин Динев е пред завръщане във футбола. Бизнесменът, който спонсорираше Вихрен и Локомотив (Пловдив) е на път отново да поеме контрола над клуба от Сандански, подвизаващ се в момента в окръжните групи. Динев обмисля тази възможност от месец насам и е съвсем близо до реализацията на идеята си, информира "Струма". Хазартният бос е голям почитател на футбола и не иска да стои далеч от любимата си игра за дълго. Той живее в Сандански, а местният клуб му е на сърцето. За периода, в който бе собственик на Вихрен, тимът постигна най-големите си успехи в своята история. Отборът игра в "А" група и записа впечатляващи резултати. Освен това по времето на Динев, клубът направи и няколко гръмки трансфера.

Коко успя да ремонтира градския стадион и да изгради два терена с изкуствена настилка. Школата също заработи и все повече деца предпочитаха да тренират във Вихрен, пред това да напуснат Сандански. Динев се раздели с Вихрен на 10 януари 2010 година и три години по-късно вече е готов отново да финансира "гладиаторите". След като напусна Сандански, Коко пое издръжката Локомотив (Пловдив), но престоят му на "Лаута" издържа точно година и половина, след което предаде "смърфовете" в ръцете на Веселин Марешки. Колко е дал Коко и колко е взел от пловдивския клуб, не може да се каже. Халваджийският тефтер не е публично достояние, но надали има и един фен на „черно-белите”, който да смята, че Коко е издържал безвъзмездно клуба.

Съпругът на фолкдивата Емилия, обаче има проблеми с кмета на Сандански Андон Тотев по въпроса за връщането му Вихрен. Градоначалникът е против тази възможност, след като по неговите думи клубът е бил завлечен от Динев, при напускането му през 2010 година. Става въпрос за 180 000 лева, а освен това Коко Динев си взима активите, а пасивите остават за сметка на обществеността в Сандански. От тогава Тотев не иска да чуе за Коко Динев. Санданчани коментират, че в последните два месеца Коко и фолкдивата Емилия са непрекъснато в Сандански.