Собственикът на Локомотив (Пловдив) Константин Динев умува близо 12 часа след срамната загуба с 0:3 от Славия и противно на очакванията взе решение да не прави промени в спортно-техническия щаб на тима. Очакваше се един от Драган Канатларовски или Бранко Милованович, с вариант и двамата, да си тръгнат от "Лаута".

"Няма да правя промени", категоричен бе Коко Динев.

"Още съм бесен на отбора за излагането вчера срещу Славия. След края на мача имах много разговори с много хора и в крайна сметка реших да не пипам нищо до края на полусезона. Остават пет кръга и мачове за Купата. И Бранко Милованович, и Драган Канатларовски имат възможност да докажат класата си за нашия отбор. Кой по това време ще поеме отбора и ще гарантира, че може да промени нещата в движение? Знам колко ги боли феновете от случващото се", добави пред "Гонг" Динев.

След това решение на боса Драган Канатларовски запазва поста си на старши треньор, а Бранко Милованович, който изрази желание да напусне след мача на "Овча Купел", продължава да изпълнява функциите си на спортен директор.

В четвъртък Локомотив (Пловдив) приема Черно море на "Лаута" в мач от 11-ия кръг на "А" група. Двубоят е от 14:30 часа.