Президентът на Локомотив (Пловдив) Константин Динев ще върне на работа в клуба изпълнителния директор от ерата на Галя Топалова - Иван Петлешков. Последният изгледа победата над Черноморец в събота с 2:1, седнал най-близко до Динев.

"Просто ще помогна на новото ръководство да навлезе по-бързо в обстановката. Управлението на един клуб не е лесна работа и с удоволствие ще помогна", коментира Петлешков без да уточни какъв пост ще заеме.

Той бе силният човек на "Лаута" повече от година, когато Топалова не стъпваше на стадиона. В редица случаи бившият офицер от елитните МВР части вадеше лични средства за заплати и премии и сам потушаваше назряващите бунтове за пари. Той се оттегли след закупуването на клуба, пише "Марица". В събота обаче Петлешков дойде да подкрепи отбора за важния успех над "акулите".

Изненадващо Коко Динев го покани да седне най-близо до него, с което демонстрира, че ще разчита на помощта му. В момента Локомотив има двама шефове. Атанас Узунов се занимава с администрацията, а почетния президент Христо Бонев е спортно-технически директор. /БЛИЦ